Scroll to top

Dido House

The proposed enhancement works for the A&A to Dido House where an additional floor and rear extension was catered for, also focused on enhancing the quality of space by introducing a skylight opening that would allow natural lighting to penetrate the ground floor living area.

Natural ventilation was also considered, and cross wind openings were introduced as the owners enjoyed spending their time at home without air conditioning. All bathrooms were catered with natural ventilation means by strategically positioning them and introducing skylight openings that also allowed for ventilation.

  • Construction Type:

    Residential, Landed

  • Location:

    Dido Street, Singapore

Post a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *