Scroll to top

Sunset House

A contemporary approach to the design of this landed property situated along Sunset Way was taken to modernise an otherwise dated property. The architecture focused on visually breaking down the box like mass by introducing a lighter finish on the second floor. Linear functional architectural elements such as overhangs and reconfiguring the external windows were introduced to achieve a sleek and modern outlook.

The internal layout underwent a major re-configuration to cater to the new owner’s requirements and to achieve a more efficient layout. The car porch roof was also converted into a balcony space to maximize the usable space of the property.

Target completion: July 2021

  • Construction Type:

    Residential, Landed

  • Location:

    Sunset Way, Singapore

Post a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *